Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Ελένη Τσολάκη τον Σεπτέμβριο του 2017 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη. Η παραμυθένια τελετή έγινε στην Βάρκιζα και το παρών έδωσαν οι οικογένειες και οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Ο γάμος τους θύμιζε party και η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε, όμως το ζευγάρι συνεχίζει να είναι ευτυχισμένο και να απολαμβάνει κάθε στιγμή του έρωτά του. Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι η απόκτηση ενός μωρού είναι στα άμεσα σχέδια τους. Η παρουσιάστρια βέβαια, αυτή την περίοδο έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην εκπομπή της, καθώς πρόκειται για ένα καινούργιο στοίχημα.

Ακόμα και αν δημοσιεύματα ήθελαν την μεσημεριανή εκπομπή να σταματάει πρόωρα, τόσο η Ελένη όσο και η παρέα της δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και αυτός είναι και ο λόγος που η εκπομπή “Τι λέει” έχει κερδίσει το δικό της κοινό. Ωστόσο, ο σύζυγός της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα σε εκείνον.

Το ζευγάρι μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όμως όταν βγαίνει διασκεδάζει με την ψυχή του αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο “Baraonda”, όπου απόλαυσαν τον Γιάννη Πάριο και την Γλυκερία. Η παρουσιάστρια του Alpha λατρεύει αυτό το είδος μουσικής και ο σύζυγός της δεν γινόταν να της χαλάσει το χατήρι.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More