“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου..

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα βάλω ένα κίτρινο φόρεμα (όχι πολύ έντονο) με παπούτσι φιδι. Τι τσαντάκι πρέπει να κρατήσω και με τι αξεσουάρ μπορώ να τα συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας καλησπέρα. Δεν μας λες τι απόχρωση είναι το παπούτσι για να σε βοηθήσουμε με το τσαντακι και τα αξεσουάρ. Σε γενικές γραμμές πάντως αν το φόρεμα σου είναι κίτρινο και το παπούτσι σε μπεζ καφέ απόχρωση κράτα ένα cream τσαντάκι που ταιριάζει σίγουρα και ολοκληρώνει το σύνολο σωστά.

Ερώτηση
Γεια σας, τον Σεπτέμβριο θα πάω σε αποφοίτηση στην Αγγλία και σκεφτόμουν ένα φόρεμα όπως το παρακάτω στο συννημένο δηλαδή μπλε σκούρο με χρυσά κουμπιά. Με τι παπούτσι και τσάντα θα ταίριαζε (κυρίως τι χρώματος);
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απάντηση
Φίλη μας να προσέξεις να μην είναι μεγάλα και πολλά τα χρυσά κουμπιά γιατί θα δείχνει υπερβολικό και εκτός περίστασης το ρούχο σου. Τώρα όσο για τα παπούτσια, μία γόβα κλασική σε nude απόχρωση θα το ολοκληρώσει τέλεια και απόφυγε να φορέσεις κάποιο κόσμημα.

Ερώτηση
Είμαι 14 ετών και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Η θεία μου σε λίγο καιρό παντρεύεται και δεν ξέρω τι να βάλω στο γάμο. Να φορέσω ένα μακρύ φόρεμα με πλατφόρμες ή ένα κοντό φόρεμα με πέδιλα;

Απάντηση
Φίλη μας ο τέλειος συνδυασμός για την ηλικία σου και το event είναι ενα mini girly dress με πλατφόρμες, απλά πρόσεχε να ταιριάζει στην ηλικιά σου το όλο look και κυρίως να νιώθεις όμορφη και άνετη φορώντας το.

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα, για μια ακόμη φορά θα ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σας. Θέλω να αγοράσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω άλλα στο internet είναι εξαντλημένο όπου και αν έψαξα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω σε κάποιο κατάστημα η στο ίντερνετ? Σκέφτομαι να το φορέσω στο γάμο ενός φίλου τέλος Σεπτέμβρη τι λέτε?
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Κυριακή

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από την σειρά του συγκεκριμένου site και όχι από κάποιο άλλο brand που φιλοξενείται σε αυτό ώστε να μπορούσες να το βρεις και αλλού, άρα αφού εχει εξαντληθεί λίγο δύσκολο να το παραγγείλεις εκτός αν το ξαναβγάλουν κάτι που γίνεται σπάνια. Επιπλέον, παρα το γεγονός ότι το φόρεμα είναι όντως πολύ ωραίο δε θα ήταν σωστή επιλογή για ένα γάμο αφού είναι λευκό και παραπέμπει σε νυφικό, οπότε θα έπρεπε κατα τη γνώμη μας να δεις κάτι άλλο.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε μια βάπτιση και έχω ένα σύνολο που αποτελείται απο λευκό crop top (μπούστο) και λευκή ψηλόμεση φούστα (όχι σε στενή γραμμή) Θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να τα συνδυάσω; Να βαλω κάτι στο λαιμό η σκουλαρίκια; Πως να συνδυάσω άλλα χρώματα ; Τα μαλλιά πως να τα κάνω; Γενικά θα ήθελα να φαίνεται ένα χαλαρό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση
Φίλη μας αυτά τα 2 κομμάτια συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και μπορείς να παίξεις με άλλα χρώματα σε παπούτσια και τσάντα. Σε κόσμημα με αυτό το ντύσιμο απόφυγε κάτι στο λαιμό αλλά να θέλεις φόρεσε κάτι σε βραχιόλι, ενώ τα μαλλιά σου θα είναι ωραία πιασμένα σε ένα ponytail.

Ερώτηση
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα.

And More