Ελένη Βιτάλη: Είναι ερωτευμένη ξανά και δεν το κρύβει!

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που ο μέντοράς της Βαγγέλης Ξύδης, ο άντρας που αγαπούσε μέχρι την τελευταία του πνοή και παρά το γεγονός ότι ζούσαν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια τον αποκαλεί ακόμα και σήμερα “ο άντρας μου”, έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα η Ελένη Βιτάλη ζει ξανά την ευλογία του έρωτα και χαμογελά ξανά κοντά στον Τέλη, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην κυπριακή εφημερίδα “Φιλελεύθερος”.

“Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω… Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε «αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω». Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει”.

Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Φωτίου μας αποκαλύπτει ένα κομμάτι από την τρυφερή τους σχέση γράφοντας: Την προσέχει σαν μικρό παιδί και πριν από τη συνέντευξη τον παρατηρώ να της λέει “να φας αυτό, αγάπη μου – σου έφτιαξα ζεστό ρόφημα, αγάπη μου – το κολιέ σου, αυτό το ωραίο μην ξεχάσεις να βάλεις, αγάπη μου”.

“Τον αγαπώ γι’ αυτό που είναι και μ’ αγαπάει γι’ αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη”, λέει η Ελένη Βιτάλη ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί με τα πιο γλυκά λόγια και στον αξέχαστο Βαγγέλη Ξύδη.

“Ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου… Σαν αδέλφια ήμασταν. Σχέση αίματος, που λένε… Τον θαύμαζα τόσο πολύ και κάθε φορά που μου έλεγε μπράβο, εγώ πετούσα στον ουρανό. Γι’ αυτό άρχισα να γράφω στιχάκια και μελωδίες. Για να μου λέει μπράβο αυτός”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στον Φιλελεύθερο.

Read More

And More