Κοσμοσυρροή στη μεγαλειώδη συναυλία στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη στο Καλλιμάρμαρο, το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου. Αρκετοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του αείμνηστου τραγουδιστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δύο από τα ονόματα που είχαν προαναγγελθεί ήταν η Ελένη Βιτάλη και ο Μπάμπης Στόκας, οι οποίοι, όμως, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στη σκηνή.
Στο τέλος της συναυλίας, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος είχε τον ρόλο του αφηγητή, εξήγησε πως τόσο η Ελένη Βιτάλη, όσο και ο Μπάμπης Στόκας είχαν μία αδιαθεσία που τους κράτησε μακριά από το live. «Ένιωσαν μία ελαφριά αδιαθεσία και για να μην μας κολλήσουν όλους, τους φυγαδεύσαμε και έτσι η βραδιά προχώρησε χωρίς αυτούς» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Θοδωρή Αθερίδη.
Δες εδώ φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ