Ελένη Βουλγαράκη: Η αποκάλυψη για τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά το χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

Ένα τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τέλος της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και την έκθεση της βάπτισης του γιου του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας στον πρώην συνεργάτη της, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. H κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και εκείνη αποκάλυψε τι ακριβώς της είπαν τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Έχω πει τη γνώμη μου γι’ αυτό. Βασικά, δεν ήταν η γνώμη μου, ήταν αυτό που έγινε, γιατί μίλησα και με τους δυο. Δε θεωρώ ότι ήταν παρεξήγηση. Απλά επειδή ο Δημήτρης είπε ότι έστειλε μήνυμα στη Σίσσυ, εκείνη απάντησε και είπε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της, ο Δημήτρης αναφερόταν σε μηνύματα που στάλθηκαν στο τέλος της σεζόν, δεν επικοινώνησε ξανά στην αρχή της σεζόν.

Αν έπαιρνε ένα τηλέφωνο τη Σίσσυ, θα του το σήκωνε γιατί έτσι είναι η Σίσσυ σαν άνθρωπος. Εγώ συνεργάστηκα μαζί της πέντε χρόνια, μιλούσαμε σε άλλο επίπεδο ήξερα από πριν αν θα συνεχίσω ή όχι, δεν τέθηκε τέτοιο θέμα στη δική μου περίπτωση. Μη τα συγκρίνουμε, άλλη η συνεργασία που είχα εγώ και άλλη ο Δημήτρης. 

Εγώ ξεκίνησα με τη Σίσσυ, με πήρε μαζί της. Ο Δημήτρης ανήκει στην εταιρεία παραγωγής, και γι’ αυτό τον λόγο τον βλέπουμε σε διάφορα πρότζεκτ της εταιρείας. Όταν αποχαιρέτησα εγώ, δεν είχε ακόμα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο Δημήτρης ή όχι. Επίσης, εγώ αποχαιρέτησα γιατί είχα ανακοινώσει από πριν την απόφασή μου. Δε θα πω εγώ αν φταίει κάποιος ή όχι. 

Το θέμα είναι απλό και το είπε και η Σίσσυ. Όταν πάρθηκε η απόφαση θα το ανακοίνωνε η εταιρεία παραγωγής… Έχω μιλήσει και με τους δυο. Είναι στεναχωρημένοι και οι δυο… Είμαι σίγουρη ότι δεν αρέσει σε κανέναν τους αυτό και πιστεύω ότι επειδή είναι πολύ λογικοί σαν άνθρωποι θα λήξει όλο αυτό. Το είπα και στον Δημήτρη ότι όλη αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να γίνει ιδιωτικά» είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Read More

And More