Ελένη Βουλγαράκη: Το τηλεφώνημα στον Τζέιμς Καφετζή που αποκάλυψε την πραγματική τους σχέση

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται σε σχέση με την Ελένη Βουλγαράκη.

Όλα άρχισαν πριν μερικές εβδομάδες όταν η παρτενέρ του Τζέιμς Καφετζή στο J2US Ειρήνη Παπαδοπούλου άφησε κάποια υπονοούμενα για τη σχέση του με την δημοσιογράφο. Οι δυο τους το συγκεκριμένο περιστατικό με αρκετό χιούμορ αρνούμενοι πως υπάρχει κάτι ερωτικό. Οι φήμες όμως συνέχιζαν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Η Ελένη Βουλγαράκη το πρωί της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες αυτές θέλοντας να δώσει ένα τέλος.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τα έχω με τον Τζέιμς. Είμαι ελεύθερη. Επειδή είμαι 31 θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κάνω μία σχέση, ήρεμα, ωραία, έρχεται και ο χειμώνας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε από την Ελένη Βουλγαράκη να πάρει στον αέρα της εκπομπή τον Τζέιμς για να δουν πώς θα την αποκαλέσει, με εκείνη να μη διστάζει και να του τηλεφωνεί με τον μεταξύ τους διάλογο να είναι απολαυστικός.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

Read More

And More