Ελένη Χαμπέρη: Νέος έρωτας για την πρώην παίκτρια του Survivor – Αυτός είναι ο σύντροφός της

H Ελένη Χαμπέρη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό κύκλο του Survivor, όπου διαγωνιζόταν με την ομάδα των Μαχητών.

Η personal trainer ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού και μάλιστα, κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στον τελικό.

Η ίδια, την περίοδο που βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν σε σχέση, ωστόσο λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα, είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον τότε σύντροφό της.

«Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας», είχε πει η Ελένη Χαμπέρη.

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωσε του παιχνιδιού, η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφού είναι ερωτευμένη και πάλι.

Ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά ασχολείται όπως και αυτή, με τον χώρο του αθλητισμού. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αναστασίου, που είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές με τον αγαπημένο της.

Και ο σύντροφός της όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί δημόσια τον έρωτά του για την Ελένη Χαμπέρη.

Δες τις φωτογραφίες τους

Read More

And More