Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε από τι νοσεί η κόρη της και αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο!

Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Χατζίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι η κόρη της, Μελίτα Δήμητρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και τρεις ημέρες με πυρετό. Μάλιστα, επεσήμανε πώς το ιατρικό προσωπικό της έκανε ακόμα και το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί followers της ανησύχησαν και έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, στα οποία η ίδια απάντησε το απόγευμα της ίδιας μέρας, με νέα ανάρτηση στα instastories της.

Το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να τους ενημερώσει για την διάγνωση που έκαναν οι γιατροί σχετικά με την υγεία της μικρής της πριγκίπισσας. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η μπέμπα της νοσεί από αιφνίδιο εξάνθημα.

Τι είναι αυτό;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το site παιδιάτρου που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια, το παιδί έχει ψηλό πυρετό για μερικές μέρες και μόλις υποχωρήσει ο πυρετός, γεμίζει με κάτι μικρές κοκκινίλες στο κορμάκι και το πρόσωπό του. Τα σπυράκια διαρκούν και αυτά μερικές μέρες και μετά υποχωρούν, ενώ το παιδί σε αυτή την φάση είναι καλά, ίσως να φαίνεται λίγο κουρασμένο.

Το αιφνίδιο εξάνθημα (ή 6η εξανθηματική νόσος), είναι μια ίωση του ανώτερου αναπνευστικού. Το παιδί «κολλάει» την ίωση συνήθως από κάποιο ενήλικο μέλος της οικογένειας, που δεν έχει συμπτώματα. Ο ιός παραμένει στον οργανισμό του, για όλη του την ζωή και κατά περιόδους επανενεργοποιείται, χωρίς αναγκαστικά να δημιουργεί συμπτώματα.

Μέχρι περίπου την ηλικία των 4 χρονών όλα τα παιδιά έχουν αντισώματα για τους υπεύθυνους ιούΑιφνίδιο εξάνθημας (άρα έχουν νοσήσει).

Περαστικά!

Read More

And More