Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τη γέννα και τη ζωή με την κόρη της! [pics]

Η Ελένη Χατζίδου απέχει τους τελευταίους μήνες από τις πίστες, όμως από τις αρχές του Σεπτέμβρη ζει το θαύμα της μητρότητας! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και τόσο η ζωή της όσο και η κοσμοθεωρία της άλλαξε με δραστικό τρόπο. Η Ελένη με το που γνώρισε τον γοητευτικό Ετεοκλή Παύλου κατάλαβε ότι αυτός θα είναι ο άντρας που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του και θα γίνει ο πατέρας των παιδιών της. Έτσι μετά από λίγους μήνες σχέσης, ήρθε η εγκυμοσύνη, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού και σήμερα… κρατούν στα χέρια τους την κόρη τους!

Η Ελένη Χατζίδου, το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφτηκε το γυμναστήριο για την καθημερινή της προπόνηση. Μιας και βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο, η τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίες όπως ήταν επόμενο αφορούσαν τη γέννηση της κόρης της και τη νέα της ζωή!

Μεταξύ άλλων, η ευτυχισμένη μανούλα αποκάλυψε πως στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει 19 κιλά και μέχρι στιγμής έχει χάσει 12, με σχεδόν καθημερινή προπόνηση. Όσον αφορά τη γέννα του μωρού της, η Ελένη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδειο, καθώς δέκα λεπτά πριν της σπάσουν τα νερά είχε κάνει την αντιπηκτική της ένεση. Αυτό δυστυχώς, είχε ως συνέπεια να πονάει από τη 1 το βράδυ μέχρι το επόμενο μεσημέρι που γεννήθηκε η μπέμπα της.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι ο Ετεοκλής είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί της και παρά το γεγονός ότι δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση για την επιλόχειο κατάθλιψη. Η Ελένη αποκάλυψε ότι δεν πέρασε και πως είναι καλύτερα από ποτέ! Όσον αφορά την μητρότητα, ανέφερε πως η μικρή Μελίτα Δήμητρα είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει καταφέρει στη ζωή της.

Διάβασε όλες τις αποκαλύψεις της ευτυχισμένης μανούλας:

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές της, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια το βίντεο με τη γέννηση της κόρης της είναι κάτι που θα το κρατήσει μόνο για εκείνη και τον άντρα της!

Read More

And More