Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της για την θρομβοφιλία

Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της για την θρομβοφιλία | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Πρόσφατα, η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτό δεν είναι άλλο από την θρομβοφιλία, που την αναγκάζεται να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλιά της.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», είχε γράψει τότε στα social media.

Το βράδυ της Τρίτης, η μέλλουσα μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την «καθημερινή της ρουτίνα», όπως την αποκάλεσε. Έτσι, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει την ένεση λίγο πιο κάτω από τον αφαλό της.

Η Ελένη ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, κάτι που θα συμβεί γύρω στον Σεπτέμβριο.

READ more