Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά τις φήμες εγκυμοσύνης!

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το εξώφυλλο του ΟΚ!, υπάρχουν φήμες που θέλουν την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να γίνονται γονείς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες.  Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» , η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού, ενώ αποκάλυψε τον τρόπου με τον οποίο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στις φίλες της.

Παρακολουθώντας την εκπομπή και ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πώς ενοχλήθηκε πολύ, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. χωρίς όμως να διαψεύσει το γεγονός ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Κι ενώ το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα νέα δεδομένα που φαίνεται να υπάρχουν στην προσωπική τους ζωή, το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της μέσα στο ασανσέρ και η οποία είναι η πρώτη ολόσωμη δική της που βλέπουμε, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να έχει πάρει κιλά ή να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα. Βέβαια, μπορεί γι’ αυτό μπορεί να ευθύνεται και το σχετικά φαρδύ παλτό που επέλεξε να φορέσει. Ίσως… εσκεμμένα.

Read More

And More