Ελένη Χατζίδου: Είναι το κεντρικό πρόσωπο σε fashion show! Δες φωτογραφίες από την πρόβα της στο ατελιέ της σχεδιάστριας!

Ελένη Χατζίδου: Είναι το κεντρικό πρόσωπο σε fashion show! Δες φωτογραφίες από την πρόβα της στο ατελιέ της σχεδιάστριας! | tlife.gr

Σε δύο μέρες και, συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ξεκινάει η Αthens Χ-clusive Designers Week, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο. Στην μεγαλύτερη γιορτή μόδας της χρονιάς, η σχεδιάστρια μόδας, Ειρήνη Αγγελοπούλου θα παρουσιάσει τη νέα collection της, στην οποία θα περάσει ένα ηχηρό μήνυμα. Με το χαρακτηριστικό «live» ως σύνθημα της collection της, η Ειρήνη Αγγελοπούλου δίνει φωνή σε όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας ανεξατήτου τάξης, θρησκείας και μορφωτικού επιπέδου και προτρέπει κάθε γυναίκα να ζήσει με σεβασμό και αυτοεκτίμηση. «Live With Respect» είναι το σύνθημά της!

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου θα είναι εκείνη, η οποία θα ανοίξει το fashion show της Ειρήνης Αγγελοπούλου. Πριν δύο μέρες, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε το fitting της και το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφίες από τις πρόβες της, πριν την μεγάλη επίδειξη την Παρασκευή!
Η Ελένη Χατζίδου στηρίζει την ενέργεια της ταλαντούχας σχεδιάστριας δείχνοντας και εκείνη τη συμπαράσταση της στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην λαμπερή πασαρέλα της Athens X-Clusive Designers Week στις 18:30 στο Ζάππειο!
Δες τις φωτογραφίες:

READ more