Ελένη Χατζίδου: Έκλεισε τα 40! Η τούρτα – έκπληξη του Ετεοκλή Παύλου για τα γενέθλιά της! [pics,video]

Χωρίς υπερβολή η Ελένη Χατζίδου περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της! Ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον Ετεοκλή Παύλου, έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη και το Σεμπτέμβριο θα κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν! Την ίδια ώρα η Ελένη μαζί με τον Ετεοκλή κάνει μια πετυχημένη πορεία στο J2US ενώ το καλοκαίρι θα κάνουν μαζί πρωινή εκπομπή στο ΟPEN με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκαβα!

Σήμερα η Ελένη έχει γενέθλια! Κλείνει τα 40 και χθες βράδυ που γύρισε στο σπίτι, η μπέμπα, η πεθερά της και φυσικά ο Ετεοκλής την περίμεναν με δώρα και μια τούρτα έκπληξη! Μάλιστα ο Ετεοκλής έγραψε πάνω στην τούρτα: “Χαρούμενα γενέθλια βασίλισσά μου”!

Η Ελένη δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την έκπληξη γράφοντας:

Σήμερα γίνομαι 40!!!40 υπέροχα χρόνια πραγματικά!
Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα,να στεναχωρηθώ για τίποτα,δεν έχω απωθημένα,δεν έχω καημούς,μέσα μου έχω μόνο Χαρα κ ευγνωμοσύνη…
Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπεμπα Ξυπνητη για να της πω μια καληνύχτα!
Όχι μόνο την πρόλαβα αλλά ο άντρας μου ο κουνιαδος μου και η πεθερά μου,μου είχαν ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη γενεθλίων!!!
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχες!
Αντεύχομαι για ακόμη περισσότερα”

Η τούρτα με το στέμμα για τη βασίλισσα του Ετεοκλή!

Read More

And More