Ελένη Χατζίδου: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου

Σε περίπου δύο μήνες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το μωρό που θα επισφραγίσει τον μεγάλο έρωτά τους! Η τραγουδίστρια και ο personal trainer μπορεί να ζουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, όμως σίγουρα είναι το καλύτερο της ζωής τους! Μπορεί να μην βρίσκονται σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, καθώς ετοιμάζουν το δωμάτιο της πριγκίπισσάς τους, όμως αυτό δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Περνούν και στην Αθήνα καλά!

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το έριξαν έξω! Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να βγει και να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους του σε ένα καλοκαιρινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο κοντό και αέρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Μάλιστα, στην φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

“Έβαλα το κόκκινο φόρεμα μου(απ τα λίγα που μου μπαίνουν πια)αλά Μέριλιν και είπα να βγω να πιω ένα κοκτέιλ φρούτων βρε αδερφέ”.

Δες φωτογραφίες:

 

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του!

Read More

And More