Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αυτή ήταν η μπομπονιέρα που έλαβαν οι καλεσμένοι στον πολιτικό γάμο τους!

Τα σκαλιά του Δημαρχείου του Μοσχάτου ανέβηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που θα είναι κοριτσάκι, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει, κάτω από άκρα μυστικότητα, τον πολιτικό του γάμο, με την παρουσία στενών συγγενών και λίγων καλών του φίλων.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αμέσως μετά, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πήραν τους καλεσμένους τους και κατευθύνθηκαν προς γνωστό all day café bar restaurant στον Άλιμο, που δείπνησαν όλοι μαζί και γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός. Όσοι βρέθηκαν εκεί δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο με τους νεόνυμφους, ενώ μέσα από τα InstaStories της μέλλουσας μανούλας είδαμε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή μπομπονιέρα που έλαβαν όσοι τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Όπως θα δεις παρακάτω, πρόκειται για μια δημιουργία σε σχήμα πέτρας, πάνω στην οποία είναι χαραγμένα τα αρχικά των ονομάτων του, αλλά και η ημερομηνία του γάμου τους, ενώ υπάρχει ένα και ένα κουφέτο δεμένο πάνω σε ένα σχοινάκι πάνω στο οποίο είναι δεμένη.

Εμάς μας άρεσε πολύ. Εσένα;

Read More

And More