Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πρωινή βόλτα με την τριών μηνών κόρη τους! Φωτογραφίες

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας ζουν εδώ και τρεις μήνες περίπου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη και από εκείνη την ημέρα η καθημερινότητα του ζευγαριού άλλαξε ολοκληρωτικά. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer είναι full in love και η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα είναι τα πάντα για εκείνους! Μάλιστα, η Ελένη ξεκινά σιγά σιγά να επανέρχεται και επαγγελματικά, έχοντας φυσικά ως απόλυτη προτεραιότητά της πρώτα την φροντίδα της μικρής.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε μια από τις βόλτες της στα νότια προάστια. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με αθλητικό look και οι δύο, έκαναν περίπατο στην Γλυφάδα με την γλυκιά κορούλα τους και φαίνονταν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Ο ερχομός της μικρής έδεσε ακόμη περισσότερο το ζευγάρι και τόσο η Ελένη όσο και ο Ετεοκλής ανυπομονούν κάθε μέρα να περάσουν στιγμές μαζί με την μικρή Μελίτα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποτελεί μια άκρως τρυφερή μανούλα και όπως θα δεις στις φωτογραφίες δεν σταμάτησε να κοιτάει και να προσέχει το μωράκι της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More