Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στην Αράχωβα με την κόρη τους! Οι φωτογραφίες από το σαλέ

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρασαν το Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών, διοργανώνοντας οικογενειακή εκδρομή στην Αράχωβα με την κόρη τους, Μελίτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε σχετικές αναρτήσεις στο instagram ποζάροντας από το χιονοδρομικό κέντρο, δείχνοντας τις προσπάθειες της κόρης του στο σκι και τα παιχνίδια στα χιόνια. 

Δες τις φωτογραφίες:

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Χαλαρές στιγμές στο σαλέ

Το ζευγάρι, τη δεύτερη μέρα της παραμονής του, επέλεξε να περάσει αρκετό χρόνο στο σαλέ της διαμονής του αγκαλιά με την μικρή Μελίτα. Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε με το μπουρνούζι της μαζί με την κόρη της, όσο ο Ετεοκλής Παύλου φρόντιζε για τα ξύλα στο τζάκι. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής τους στο Star: «Είσαι πολύ ωραίο παιδί. Κάθε μέρα που σε βλέπω νομίζω ότι σε ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Αλήθεια σου λέω. Σε κοιτάω και λέω: “τι ωραίο άντρα που έχω», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας. 

Στο πλευρό τους βρέθηκε και η μητέρα του Ετεοκλή Παύλου, αφού η Ελένη Χατζίδου πόζαρε στο πλευρό της, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο instagram, δείχνοντας την ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της. 

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More