Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του πολιτικού γάμου τους!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι πλέον σύζυγοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι, το απόγευμα της Δευτέρας, επισφράγισε την αγάπη του με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο του Μοσχάτου. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψαν τη σχέση τους στα social media, όλοι έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα με την σημερινή μέρα να τους επαληθεύει. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου πιασμένοι χέρι-χέρι έφτασαν στο Δημαρχείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Εκείνη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό ροζ νυφικό της, ενώ εκείνος δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω της! Οι λευκές γόβες, τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά και τα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια της συμπλήρωσαν με τον πιο στιλάτο τρόπο την εμφάνισή της. Αναμφισβήτητα βέβαια, το πιο όμορφο πράγμα επάνω της ήταν το χαμόγελό της, καθώς αποδείκνυε ότι ξεχειλίζει από ευτυχία για τον άνδρα που έχει πλάι της.

Από την άλλη, ο Ετεοκλής Παύλου, ξυρισμένος και φορώντας ένα κουστούμι με μπλε παντελόνι, λευκό πουκάμισο και εκρού γιλέκο ήταν ευγνώμων για όλα αυτό που ζούσε. Καθ’όλη τη διάρκεια του γάμου δεν έπαψε στιγμή να κρατά την – πλέον- σύζυγό του, είτε από τη μέση είτε από το χέρι. Το βλέμμα του ήταν η απόδειξη της χαράς του!

Σειρά έχει τώρα ο ερχομός της κόρης τους σε περίπου τρεις μήνες. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο personal trainer είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν το μωρό τους και να δουν την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται!

Το TLIFE βρέθηκε στο γάμο του ζευγαριού και σου παρουσιάζει το φωτογραφικό άλμπουμ του:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

 

Το love story του ζευγαριού

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Από το καλοκαίρι του 2018 ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι, με τους δυο τους να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν την είδηση… Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους δεν άργησαν να έρθουν και τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», λέγοντας: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».

Έκτοτε ο ένας μιλούσε για τον άλλο πιο ανοιχτά σε δημόσιες εμφανίσεις, με τον Ετεοκλή μάλιστα να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα ευτυχισμένη η σύντροφός του.

Ποιος είναι ο Ετεοκλής Παύλου;

Ο νεαρός πρωταθλητής που κατάφερε να της κλέψει την καρδιά της Ελένης Χατζίδου είναι ο Ετεοκλής Παύλου! Όμορφος, γοητευτικός και πρωταθλητής  στο κανόε καγιακ ατόμων με αναπηρία, ο Ετεοκλής προπονούσε εδώ και καιρό την γνωστή τραγουδίστρια μέχρι που ήρθε ο έρωτας!

Ο Ετεοκλής αποφοίτησε από το τμήμα φυσική αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται από πολύ μικρός με το κανόε καγιάκ και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πίσω όμως από τον τραυματισμό του κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία. Ήταν το 2013 όταν ο 23χρονος τότε Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή  κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Δες εδώ την είδηση

Οι γιατροί πάλεψαν για τη ζωή του και τα κατάφεραν. Δεν κατάφεραν όμως να σώσουν και το πόδι του το οποίο έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Ο Ετεοκλής όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Συνέχισε τη ζωή του αλλά και τον πρωταθλητισμό και τώρα έχει βάλει στόχο τους παραολυμπιακούς του 2020 στο Τόκυο.

Το νέο της εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες

Αρχικά. το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κυκλοφορεί σαν φήμη τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ένα μήνα μετά, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε! Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού, μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!

Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα, ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που έδειχνε επιτέλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια δεν τα βρήκε και όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης είχε έντονες ναυτίες, ενώ, όπως αποκάλυψε και η ίδια τους δυο πρώτους μήνες έμεινε κλεισμένη στο σπίτι και αποκάλυψε πως έχει θρομφοφιλία.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ…», έγραψε στα social media< θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όλες τις μητέρες που μπορεί να περνούν παρόμοιο πρόβλημα.

Η πρόταση γάμου και το “Yes I do» της Ελένης Χατζίδου

Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και ενώ η Ελένη Χατζίδου βρισκόταν στον 4ο ήρθε από τον σύντροφο της ζωής της και η πρόταση γάμου. Συγκεκριμένα, στις 28 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ετεοκλή Παύλου δείχνοντας το δαχτυλίδι της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους».

Και κάπως έτσι, ενάμιση περίπου μήνα μετά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου και περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό της μπέμπας τους.

Η Ελένη Χατζίδου με την  οικογένεια του λίγο πριν το γάμο!

Read More

And More