Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Βγήκαν από το μαιευτήριο με την κορούλα τους! [pics]

Την μικρή τους πριγκίπισσα υποδέχτηκαν πριν λίγες μέρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η μικρή μπορεί να βιάστηκε λίγο και να βγήκε νωρίτερα από την ημερομηνία που την περίμεναν, από την πρώτη στιγμή όμως γέμισε με χαμόγελα χαράς του γονείς της. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της πλέουν ήδη σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούσαν για τον ερχομό της μικρής.

Και κάπως έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης πήραν το εξιτήριο από το μαιευτήριο Γαία στο Μαρούσι και επέστρεψαν στο σπίτι με την κορούλα τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα τους εντόπισε κατά την έξοδό τους από τη μαιευτική κλινική μαζί με την μπέμπα τους.

Χαρούμενη και χαμογελαστή, έχοντας χάσει τα πρώτα κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κρατά τρυφερά τον σύζυγό της από το χέρι. Ενώ, και ο καλός της, ως κλασσικός χαζομπαμπάς έλαμπε από ευτυχία.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… Ετεοκλή σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου μετά τη γέννηση της κόρης της.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More