Ελένη Χατζίδου: «Έχω ελπίδα ότι δεν θα ξανανιώσω αυτόν τον πόνο» – Το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετρά η Ελένη Χατζίδου για την πρεμιέρα του Breakfast@Star τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της, επιμελούνται τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εκπομπή και ανυπομονούν για το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τους.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για την Ελένη Χατζίδου, καθώς εκτός από τις ετοιμασίες για την εκπομπή της, είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αυχένα της.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αυχένα της, γεγονός που της δημιουργεί πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά της.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου πήγε για την καθιερωμένη φυσιοθεραπεία της και μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Δες την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164