Ελένη Χατζίδου: Η κολλητή της ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της!

Η Ελένη Χατζίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από 9 ολόκληρους μήνες, η αναμονή τελείωσε και, το μεσημέρι της Δευτέρας, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μπέμπας, ενώ λίγες ώρες μετά τον τοκετό είδαμε τον ευτυχή μπαμπά να ποζάρει αγκαλιά με την μικρή του πριγκίπισσα και να… λιώνει.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό, η κολλητή φίλη της, Τζο Λαζοπούλου, επισκέφθηκε την Ελένη Χατζίδου στο μαιευτήριο, προκειμένου να δει την μπέμπα και αν της ευχηθεί. Η ίδια,μάλιστα, φάνηκε ξετρελαμένη με την νεογέννητη μικρούλα, αφού δεν δίστασε να την πάρει στην αγκαλιά της και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Σχετικό στιγμιότυπο, λοιπόν, δημοσίευσε στα InstaStories της, συνοδευόμενο από ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. “Φίλη μου, γλυκιά μανούλα, συγχαρητήρια. You did it! Η πιο σημαντική επιτυχία σου είναι και θα είναι για πάντα από εδώ και πέρα αυτή η πριγκίπισσα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Τζο, στο εν λόγω στιγμιότυπο, φιλάει την μικρούλα στο μέτωπο, καλωσορίζοντάς τη στη ζωή.

Read More

And More