Ελένη Χατζίδου: Κάνει πρόβα νυφικού για τον θρησκευτικό γάμο της!

Τον περασμένο Ιούνιο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα ενώ τρεις μήνες μετά υποδέχτηκαν στη ζωή την κορούλα τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα με όλα αυτά που του έχουν συμβεί, μιας και ο ερχομός της κόρης του ολοκλήρωσε με τον πιο δυνατό τρόπο την αγάπη τους.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει καθημερινά πολλές υποχρεώσεις λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων αλλά και της μικρής, όμως βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο για να διοργανώσει και τον θρησκευτικό γάμο του. Όπως μας αποκάλυψε η ταλαντούχα τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δυο τους αναμένεται σύντομα να παντρευτούν για δεύτερη φορά, αφού η ίδια ξεκίνησε τις πρόβες νυφικού.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον σχεδιαστή της νυφικής δημιουργίας της η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: “Πρόβα νυφικού στον αγαπημένο μου. Αυτή τη φορά όχι για κάποια επίδειξη αλλά για να παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου. Στυλιανέ μου αφήνομαι στα χέρια σου κ στο ταλέντο σου…ξέρω πως εκείνη η μέρα θα είναι παραμυθένια…”.

Με το καλό!

Read More

And More