Ελένη Χατζίδου: Κι όμως! Η πεθερά της της έκανε δώρο από διάσημο οίκο [pic]

Το 2019 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της, αφού πέρα από το γεγονός ότι παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου, μαζί απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την 3,5 μηνών Μελίτα – Δήμητρα. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Χατζίδου! Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα, αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν όλο και καλύτερα!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα που η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα περάσουν μαζί με την κόρη τους, η οποία τους έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή! Η Μελίτα Δήμητρα αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο τους! Ωστόσο, ενόψει των γιορτών η οικογένεια αντάλλαξε δώρα μεταξύ της, με ένα από αυτά να ξεχωρίζει. Ποιο είναι αυτό; Η πεθερά της Ελένης Χατζίδου θέλησε να εκπλήξει τη νύφη της και έτσι της αγόρασε μία τσάντα από έναν από τους διασημότερους οίκους του κόσμου.

Όπως ήταν φυσικό, η Ελένη Χατζίδου ενθουσιάστηκε με το δώρο της πολυαγαπημένης της πεθεράς και έτσι το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Με ‘γεια!

Read More

And More