Ελένη Χατζίδου: Ξεκίνησε τη γυμναστική δύο μήνες μετά το ατύχημα στον αυχένα – «Δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω»

Η Ελένη Χατζίδου πριν από δύο μήνες είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αγκώνα και τον αυχένα της και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει για λίγες ημέρες εκτός δουλειάς.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το απόγευμα της Πέμπτης 9/5 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως ξεκίνησε ξανά τη γυμναστική.

Η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να κάνει ποδήλατο στο σπίτι της και το συνόδευσε γράφοντας: «Είπα να ξεκινήσω πάλι σιγά σιγά. Δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να αρχίσω να γυμνάζομαι όπως παλιά, μπορεί και ποτέ. Θα κάνω προσεκτικά ότι μπορώ και σιγά σιγά πιστεύω πως όλα θα στρώσουν».

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά», είχε περιγράψει η Ελένη Χατζίδου λίγες ημέρες μετά το ατύχημά της.

 

 

Read More

And More