Ελένη Χατζίδου: Οι κρίσεις πανικού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού – Video

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα της ζωής της και μαζί απέκτησαν την κορούλα τους, αλλά σιγά σιγά επανέρχεται και στη δουλειά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες νυχτερινές εμφανίσεις, ωστόσο πλέον οι προτεραιότητές της άλλαξαν. Ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου και η κόρη τους Μελίτα είναι για εκείνη όλη της η ζωή!

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή, ενώ απάντησε και για το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί.

«Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δουλεύαμε τότε μαζί και μου είπε “μην αγχώνεσαι, είναι κρίση πανικού”.

Πήγα σε όλους τους γιατρούς, σε ενδοκρινολόγο, σε παθολόγο, σε πνευμονολόγο και όλοι μου είπαν να πάω σε ψυχολόγο. Στην αρχή πήγα σε ψυχίατρο γιατί έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα. Πήρα χάπια για έξι μήνες και δεν άντεχα, δεν μπορούσα να ζήσω. Ήταν σαν να ήμουν σε καταστολή με τα χάπια. Μετά πήγα σε ομοιοπαθητικό κι έκανα θεραπεία και τελείωσε. Αλλά τον “μάστορά” μου τον βρήκα στον Ετεοκλή, είναι ο… ψυχολόγος μου. Του λέω τα πάντα», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε άλλο παιδάκι. Όχι, προς το παρόν να βρούμε τα πατήματα μας. Πρέπει να είναι καλά η γυναίκα σαν μονάδα, ο άντρας καλά σαν μονάδα και μετά οι δύο τους καλά. Η οικογένεια να είναι καλά και να υπάρχουν οι βάσεις και μετά να πεις ότι σκέφτεσαι ότι θα κάνεις κάτι παραπάνω. Προς το παρόν ψάχνουμε πατήματα. Μεταξύ μας είμαστε καλά, με το μικράκι ψάχνουμε. Να δούμε αν έχουμε χρόνο», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More