Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει με μίνι φόρεμα και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της! [pic]

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει με μίνι φόρεμα και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της! [pic] | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή αυτή της περιόδου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο την κόρη της και να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η Ελένη ετοιμάζεται και να ανέβει τα… σκαλιά του Δημαρχείου καθώς σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου στο Μοσχάτο. Η πρόταση γάμου έγινε πριν περίπου ένα μήνα και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σήμερα, η Ελένη και ο Ετεοκλής έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με την εγκυμονούσα να ποζάρει με ένα σούπερ μίνι φόρεμα! Η τραγουδίστρια ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάρει εννέα κιλά μέχρι στιγμής, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έφτασα στα 9 κιλά συν! Εύχομαι όλες οι εγκυούλες να ευχαριστιέστε την εγκυμοσύνη σας και ο άντρας σας κάθε μέρα να σας λέει πόσο όμορφες είστε (και ενώ διστάζετε να σας προτρέπει μάλιστα να βάλετε σούπερ μίνι!», ήταν το μήνυμα κάτω από την φωτογραφία.

READ more