Ελένη Χατζίδου: Πρώτο ταξίδι με την κόρη της – Δεν φαντάζεσαι τι ξέχασε να πάρει μαζί της [pics]

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ταξίδεψαν πρώτη φορά με την κόρη τους και επισκέφτηκαν τους γονείς της γνωστής τραγουδίστριας. Μαζί τους, όμως, αυτή τη φορά είχαν και την μονάκριβη κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα, η οποία αποτελεί και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Ως λάτρης των social media, τόσο η Ελένη, όσο και ο Ετεοκλής δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την διαμονή τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, λίγο μετά την άφιξή τους στο πατρικό της Ελένης, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη στους followers της. Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, έκανε γνωστό πώς έφυγαν για το ταξίδι αυτό χωρίς να πάρουν μαζί τους την… κούνια της μικρής τους πριγκίπισσας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την κοιμίσουν πουθενά.

Ένας καλός τους φίλους, όμως, τους έδωσε την πολύτιμη βοήθειά του, προσφέροντάς τους μια καινούρια κούνια. “Πρώτη φορά ταξίδι με τη μπουμπού στο χωριό μου στους γονείς μου! Όλα τα είχαμε οργανώσει τέλεια! Νομίζαμε! Που θα κοιμηθεί το μωρό καλέ; Παίρνω τηλέφωνο τον φίλο μου τον Νίκο και σε μια μέρα το πρόβλημα είχε λυθεί! Ευχαριστώωωωω” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More