Ελένη Χατζίδου: Συγκινεί με το βίντεο που διάλεξε από το After Dark, και αφορά τον σύζυγό της!

Η Ελένη Χατζίδου ζει στιγμές ευτυχίας δίπλα στον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου αλλά και στην υπέροχη κορούλα τους Μελίτα. Η ζωή της γνωστής τραγουδίστριας άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο αφού μέσα σε αυτό το χρόνο, ερωτεύτηκε, έκανε σχέση, παντρεύτηκε έμεινε έγκυος και γέννησε την κόρη της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τον Ετεοκλή, καλεσμένη στην εκπομπή Αfter Dark του Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για πολλά! Ωστόσο χθες η Ελένη δημοσίευσε στα προφιλ της στα social media ένα απόσπασμα που θίγει ένα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα που αφορά την καθημερινότητα του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη στο ένα του πόδι πριν από χρόνια.

Η Ελένη έγραψε κάτω από το βίντεο: “Ο @themisgeorgantas μας έθεσε μια εύστοχη ερώτηση στο @afterdarkskaitv Πως το θέμα της αναπηρίας του μπαμπά θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα της κόρης”;

Πως θα χειριστείτε το θέμα του ακρωτηριασμού σε σχέση με την κόρη σας; ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς

Πιστεύω ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια στα παιδιά. Θα της εξηγήσω ότι ο μπαμπάς έχει μια ιδιαιτερότητα, του λείπει το ένα του πόδι, έχει πρόσθετο μέλος, μπορείς να δεις άλλους να με κοιτάνε”…Θέλω να πάρει το μήνυμα ότι πρέπει να εκτιμάμε τη ζωή μας, ότι όλα είναι για όλους και όταν δει κάποιον άλλον με ιδιαίτερότητα να το προστατέψει”

Read More

And More