Ελένη Χατζίδου: Συγκινεί το “αντίο” της στον Πάνο Ζάρλα

Σε ηλικία 27 ετών έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του Power of Love 1 σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ζάρλας ανέβαινε προς το κέντρο της Αθήνας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι σοκαρισμένοι από τον θάνατο του. Μάλιστα, δεν είναι λίγο αυτοί που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Χατζίδου, η οποίο είπε “αντίο” στο καλό της φίλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια selfie τους, συνοδευόμενη από ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Αχχχχ παιδάκι μου…η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου…ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου…κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου…”, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο video clip της Ελένης ΧατζίδουΔεν θα σε περιμένω” και από τότε έγιναν καλοί φίλοι.

Read More

And More