Ελένη Χατζίδου: Το τρυφερό μήνυμα μετά το γάμο! Σε ποιούς ζητάει συγγνώμη;

Πραγματικά ευτυχισμένη όσο ποτέ είναι η Ελένη Χατζίδου! Η γνωστή τραγουδίστρια χθες το απόγευμα παντρεύτηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτο τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου και όπως είδες στις φωτογραφίες του ΤLIFE, έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο pink φόρεμά της! Σε περίπου τρεις μήνες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα κρατάνε στην αγκαλιά τους την κόρη τους, καρπό του μεγάλου τους έρωτα!

Η Ελένη μετά το γάμο, στο γαμήλιο τραπέζι μοιράστηκε μαζί μας τις τούρτες που έκοψαν με τον Ετεοκλή αλλά και τα συναισθήματά της! Μίλησε για την τεράστια ετυχία της αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στο γάμο της ενώ ζήτησε συγγνώνη από τους δημοσιογράφους … επειδή δεν απαντούσε στα… μηνύματα που της έστελναν!

Δες όσα έγραψε

Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ…
Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό!
Ευχαριστώ όλους τους αδερφικους φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε(@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά😉)
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας,παρολα αυτά δε θα μπορουσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πουμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο😊
Ανυπομονούμε για τη μπέμπα,ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας!#justmarried”

Οι δυο τούρτες τους νεόνυμφου ζευγαριού! Νύφη και γαμπρός… σε σχήμα καρδιάς με την πιπίλα της μπέμπας δίπλα!

Read More

And More