Ελένη Χατζίδου: Το τρυφερό βίντεο με την νεογέννητη κόρη της μετά το θηλασμό!

Πριν από εννέα ημέρες, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ομορφότερο ταξίδι της ζωής τους ξεκίνησε και οι ίδιοι δεν μπορούν να σταματήσουν να χαμογελούν, παρά τις δυσκολίες των πρώτων ημερών! Η Ελένη Χατζίδου δεν αποχωρίζεται στιγμή την κόρη της, ενώ ο Ετεοκλή Παύλου προσέχει σαν τα μάτια του τις γυναίκες της ζωής του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που πραγματικά θα σε κάνει να λιώσεις! Η ίδια μιλά στην κάμερα του κινητού της,  έχοντας στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της, σημειώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

“Η αλήθεια είναι πως το έβαλα το φιλτράκι μου!ο μαύρος κύκλος δεν έγραφε καλά στο φακό. Μόλις θήλασα το μικράκι μου! Δύσκολος ο θηλασμός,ψέμματα δε θα σας πω,τις πρώτες μέρες «λύγισα»… Σκέφτηκα να τα παρατήσω… Ευτυχώς που δεν το έκανα! Όλα συνηθίζονται κ η αίσθηση πια είναι υπέροχη! Σ αγαπάω”.

Δες το βίντεο:

Η Ελένη Χατζίδου κρατά στην αγκαλιά της το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής της!

Read More

And More