Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο από το κρεβάτι της – «Με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη την δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου»

Δύσκολη φαίνεται πως ήταν η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου, καθώς ο πόνος στον αυχένα μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχε, την ανάγκασε να παραμείνει στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν από μερικούς μήνες είχε ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει τον αυχένα και το χέρι της.

Η ανάρρωσή της είχε γίνει σταδιακά ενώ είχε χρειαστεί να παραμείνει και κάποιες ημέρες εκτός εκπομπής. Σήμερα, Σάββατο 25/5 η Ελένη Χατζίδου μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο πόνος στον αυχένα της ξανά επέστρεψε.

«Δύσκολο πράγμα ο αυχένας παιδιά. Εντελώς ξαφνικά για πρώτη φορά, (γιατί όλες τις άλλες φορές ένιωθα τον πόνο σιγά-σιγά να έρχεται), με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη την δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου. Τώρα είμαι καλύτερα γι’ αυτό μπορώ και γράφω αλλά δεν τολμώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ακόμα», είπε η Ελένη Χατζίδου στο βίντεο που ανήρτησε και όπως θα δεις είναι εμφανώς καταβεβλημένη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164