Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο που δημοσίευσε μετά τον τραυματισμό της – Με κολάρο η τραγουδίστρια

Ένα ατύχημα είχε την Κυριακή 10/3 η Ελένη Χατζίδου, το οποίο την ανάγκασε να βρεθεί εκτός Breakfast @Star το πρωί της Δευτέρας 11/3.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει. Είχαμε ένα ατύχημα εχθές, χτύπησε το χεράκι της οπότε να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, θεωρώ πως αύριο θα είναι όλα καλά. Εγώ να της δώσω ένα Όσκαρ για τη γενναιότητά της μαζί και ένα γλυκό φιλί. Την περιμένουμε αύριο να γελάσει και πάλι το πλατό» είπε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της εκπομπής.

Η Ελένη Χατζίδου, λίγες ώρες μετά, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται φορώντας κολάρο στον λαιμό της, και δείχνοντας τα δώρα με τα οποία την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα-Δήμητρα, κατά την επιστροφή της στο σπίτι από τον γιατρό.

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι» ακούγεται να λέει στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More