Ελεονώρα Μελέτη: Τρολάρει τον σύζυγό της ενώ παίζει beach volley στην παραλία – Βίντεο

Ένα φανταστικό καλοκαίρι διανύει η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί αρκετά νησιά, τόσο του Ιουνίου όσο και τον Κυκλάδων, με τελευταίο προορισμό την Πάρο, όπου φροντίζουν να την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ως λάτρις των social media, η Ελεονώρα Μελέτη καθημερινά μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μας δείξει τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνάει.

Η ίδια μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει χιουμοριστικά βίντεο, τρολάρωντας τις περισσότερες φορές την κόρη της, αλλά και τον αγαπημένο της.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 η Ελεονώρα Μελέτη η οποία βιντεοσκοπούσε τον σύζυγό της τη στιγμή που έπαιζε beach volley με την παρέα του.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης φαίνεται να διαμαρτύρεται κάποια στιγμή στον διαιτητή, ο οποίος έκρινε πως η μπάλα πέρασε τα όρια, ωστόσο ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται πως δεν συμφωνούσε, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαθανατίζει τη στιγμή γράφοντας: «Me φαουλ, you φαουλ».

Δες το βίντεο

Read More

And More