Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αγκαλιά με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου στη συναυλία της στο θέατρο Άλσος – Φωτογραφίες

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να παίρνουν διαζύγιο δυο χρόνια μετά τον γάμο τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της παραμένουν μαζί, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο Σπύρος Δημητρίου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπορεί να προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν σταματούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση στο θέατρο Άλσος και όπως ήταν αναμενόμενο από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μεταξύ αυτών, ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης αλλά και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι μπορεί να απέφυγε να κάνει δηλώσεις για τα σύννεφα που πέρασε, οι πράξεις τους όμως δείχνουν ότι είναι και πάλι μαζί.

Οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας έβγαλαν και μια selfie μαζί στον συναυλιακό χώρο.

Δες τις φωτογραφίες

Ο πατέρας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Γιαννης Ζουγανέλης, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/10 καλεσμένος στο Πρωινό μας και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, διέψευσε τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την κόρη του και τον σύζυγό της.

«Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει την αποπροσανατολίζει. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά. Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More