Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γιάννης Αθητάκης: Full in love στη Μύκονο! [pics]

Full in love είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και δεν το κρύβει. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει βρει πια τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Γιάννη Αθητάκη και είναι στα καλύτερά της. Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο τους είναι μήνες μαζί, ωστόσο σπάνια πραγματοποιούν κοινές εξόδους σε μέρη όπου υπάρχουν κάμερες. Το ζευγάρι κρατά πάντα διακριτική στάση και αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην θεατρική παράσταση «Πιαφ» και από τότε είναι αχώριστοι. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι δυο τους σκέφτονται το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Ελεωνόρα σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το σπίτι της στο Λυκαβηττό και να μετακομίσει μαζί με τον Γιάννη, έτσι ώστε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί!

Προς το παρόν, πάντως το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή που περνά αγκαλιά. Πρόσφατα, μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί καταγωγής της Ελεωνόρας, την κοσμοπολίτικη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια…

Read More

And More