Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν τότε που πήρα την απόφαση να αδυνατίσω”

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα ερμηνεύσει αγαπημένες μελωδίες που έχουμε ταυτίσει με τη Μελίνα Μερκούρη και μιλάει για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που έχασε περισσότερα από 60 κιλά, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε στη δεδομένη στιγμή να γίνει μέλος κριτικής επιτροπής του “the voice”.

/

“Πέταξα από πάνω μου 60 κιλά”
Η Ελεονώρα εξηγεί πως η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή της ήταν όταν έκανε προσπάθειες να αδυνατίσει. “Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως “ή ζεις ή δεν ζεις!” Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω. Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη” αναφέρει. Σήμερα βέβαια η τραγουδίστρια είναι πολύ καλά και αν και προσέχει επειδή της αρέσει το φαγητό, είναι σαφώς πιο άνετη.

/

Ζουγανέλη! Ένα όνομα εισιτήριο ή εμπόδιο;

Πολλοί θα έχουν αναρωτηθεί αν το γνωστό της επώνυμο τη βοήθησε τελικά στην καριέρα της. “Στη συνείδηση του κόσμου περνάς πιο εύκολα και μπορείς να αποτυπωθείς όταν διαθέτεις ένα επώνυμο γνωστό, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να σε στηρίξει και εντέλει να σε αγαπήσει το κοινό” εξηγεί με ειλικρίνεια η Ελεονώρα. Και μιας και αναφέρθηκε το όνομα του πατέρα της, επίσης πολύ καλού μουσικού, αλλά και ξεκαρδιστικού κωμικού, ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. “Εκείνος το θέλει και περισσότερο διστακτική σε αυτό υπήρξα εγώ ως τώρα. Είναι κάτι που δεν το αποκλείω να συμβεί μελλοντικά, αλλά μάλλον τα πράγματα έρχονται τη στιγμή που πρέπει.”.

/

Η Ελεονώρα και το “the voice”
Ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν θα έλεγε ποτέ το ναι, ώστε να είναι κριτής στο show επιλογής νέων ταλέντων στο τραγούδι. “Δεν θέλω να αποκλείω πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Νιώθω ότι βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της διαδρομής και επομένως δεν δύναμαι να συμβουλέψω κανέναν” αναφέρει η τραγουδίστρια.

Διάβασε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα

Read More

And More