Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Μάγεψε” με την εμφάνισή της στο Άλσος – Οι φωτογραφίες του TLIFE

Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους» υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μετά τη μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση που έδωσαν ο Φοίβος Δεληβοριάς με τους: Θανάση Αλευρά, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Νεφάλη Φασουλή, Idra Kayne, Φοίβο Ριμένα και τον Κώστα Δετώρο, στη σκηνή ανέβηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που με την ξεχωριστή φωνή και μαγευτική χροιά της ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της και “έπαιξε” στο “The Voice”. Μόνο που αυτή τη φορά αντί για εκείνη τη θέση των κριτών είχαν πάρει ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν αρκετοί φίλοι της ερμηνεύτριας, ανάμεσα σε αυτούς και η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της αλλά και ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου ο οποίος διακριτικά και με πολλή ευγένεια απέφυγε τα φλας λόγω του πένθους του μιας και πριν λίγο καιρό από τη ζωή έφυγε η μητέρα του.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην “Ταράτσα του Φοίβου”

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More