Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μαγευτικό της ταξίδι στην Καστοριά! Φωτογραφίες

Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας βρέθηκε πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που δεν είναι άλλο από την Καστοριά. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπής που παρουσιάζει στο μεγάλο κανάλι ο Χρήστος Νέζος. Θα έχεις την δυνατότητα να την απολαύσεις μέσα από τη συχνότητα του Mega κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα αλλά μέχρι τότε το TLIFE σου εξασφάλισε κάποιες backstage φωτογραφίες που πραγματικά θυμίζουν καρτ ποστάλ!

Η Ελεωνόρα μαζί με τον παρουσιαστή περπάτησαν στα πιο γνωστά μέρη της Καστοριάς, επισκέφτηκαν το Σπήλαιο του Δράκου, τη λίμνη της πόλης καθώς και γραφικές εκκλησίες και περιοχές. Όλο αυτό το οδοιπορικό υπό τους ήχους των τραγουδιών της αγαπημένης ερμηνεύτριας, ανάμεσα στα οποία ήταν και κομμάτια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μετακόμιση τώρα”.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι παίρνει μέρος στo “River party”, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ. Παρόλα αυτά φαίνεται πως το διασκέδασε πολύ και αυτή τη φορά έχοντας στην παρέα της το Χρήστο.

Δες φωτογραφίες από τα όσα έκαναν στην Καστοριά!

Δες το βίντεο

Read More

And More