Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μήνυμα της τραγουδίστριας λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του “The Voice”

Το απόλυτο μουσικό talent show, Τhe Voice of Greece, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions.

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη -η οποία σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της- έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Φέτος η παρουσία σας στους τηλεοπτικούς δεκτές είναι πολύ σημαντική αφού δεν θα μπορούμε να σας έχουμε δίπλα μας να μας δίνετε τον παλμό σας στο studio. Σας περιμένω, αυτή την Κυριακή 13/9 στις 21:00 στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του “The Voice”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More