Ελεύθερη η Άντζελα Δημητρίου!

Ελεύθερη η Άντζελα Δημητρίου! | tlife.gr

Μετά από την τετραήμερη κράτηση της στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού είναι πλέον ελεύθερη.

Αυτή τη στιγμή ο αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας βρίσκεται στο μέρος οπού κρατείται η Άντζελα Δημητρίου με το χαρτί της αποφυλάκισης της, καθώς ο δικηγόρος της Αναστάσιος Μέρμηγκας πλήρωσε το πρωϊ το ποσό που χρωστούσε.

Όλα καλά λοιπόν για την Άνζτελα Δημητρίου, όσον αφορά τις νομικές της περιπέτειες. Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε άλλη μία νύχτα στο κρατητήριο, καθώς ο δικηγόρος της , δεν πρόλαβε να παραδώσει χθες τα χρήματα για να αποφυλακιστεί. Ο λόγος που δεν πρόλαβε είναι επειδή κάποιος έκανε φάρσα πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο δικαστικό συγκρότημα.

Όλο το βράδυ βρίσκονταν στο πλευρό της άτομα του στενού της περιβάλλοντος όπως ο Δημήτρης Σούρας, ο κουμπάρος της με την γυναίκα του και ο γιος της Βαγγέλης. Ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει πως έχουν στα χέρια τους ένα έγγραφο που ενοχοποιεί τον άντρα που εξαπάτησε την Άντζελα. Το έγγραφο αυτό έχει συνταχθεί το 2008 και θα το χρησιμοποιήσουν πολύ σύντομα. »Ο κύριος αυτός θα πληρώσει μετά», δήλωσε η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη.

Πάντως τώρα η Άντζελα Δημητρίου θέλει να ξεκουραστεί, καθώς κατά την διάρκεια της κράτησης της πέρασε και ένα πρόβλημα με την υγεία της, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί φρουρούμενη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

READ more