Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Απόδραση για δύο στον χιονισμένο Παρνασσό! [pics,video]

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο νέα και ταιριαστά αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης. Η σέξι τραγουδίστρια και το γοητευτικό μοντέλο γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και από τότε ζουν έναν δυνατό έρωτα. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ όσοι τους ξέρουν καλά και τους ζουν από κοντά μιλούν για δύο φρέσκα παιδιά που έχουν βρει το άλλο τους μισό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Η Ελευθερία και ο Δημήτρης δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι ζευγάρι και από την αρχή της σχέσης τους έκαναν κοινές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πόσο ταιριαστοί είναι μαζί. Ωστόσο, αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και γι’ αυτό είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα συνεργάστηκε στο τελευταία τραγούδι της Ελευθερίας με τίτλο “Δεν έχουμε σχέση” , αλλά και στο πρωτότυπο βίντεο κλιπ που το συνοδεύει.

Το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά του, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τη σχέση του και να απολαμβάνουν μαζί ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές τις καθημερινότητάς του, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, λοιπόν, από το πρωί της Τετάρτης, η Ελευθερία και ο Δημήτρης ντύθηκαν ζεστά και έκαναν μια απόδραση στον χιονισμένο Παρνασσό, προκειμένου να παίξουν με το χιόνι, να κάνουν πατινάζ και να… φωτογραφηθούν.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, λοιπόν, τόσο η τραγουδίστρια, όσο και το μοντέλο, μοιράστηκαν με τους followers τους φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μακριά από όλους και από όλα, κάνοντας όλους εμάς που δεν είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε τα χιόνια αυτές τις μέρες να ζηλέψουμε λίγο παραπάνω.

Δες τις αναρτήσεις τους παρακάτω:

Read More

And More