Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Απογευματινός περίπατος στο Ζάππειο [pics]

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης είναι full in love! Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο κοινής πορείας, περνά μαζί τις ημέρες της καραντίνας και δεν σταματά να ζει τον έρωτά του. Η γνωστή τραγουδίστρια και το γοητευτικό μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση, γεγονός που τους κάνει να είναι… ευτυχισμένοι μαζί!

Τι και αν το Πάσχα δεν τους βρήκε εκτός Αθηνών, εκείνοι δεν πτοούνται! Σε καθημερινή βάση εκμεταλλεύονται τον ηλιόλουστο καιρό, φορούν τα αθλητικά τους, στέλνουν το απαραίτητο μήνυμα στο 13033 και ξεκινάνε τη βόλτα στους έρημους δρόμους της πρωτεύουσας. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, συνεπώς όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αφήνουν για λίγο την ασφάλεια του σπιτιού τους και βγαίνουν για περπάτημα.

Οι δυο τους περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο απολαμβάνοντας τις ομορφιές του. “Η καλύτερη σχέση είναι αυτή που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν αν είστε ζευγάρι ή φίλοι”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταταράκης στην ανάρτησή του, με το ζευγάρι να δείχνει στα καλύτερά του!

Οι δυο τους ταιριάζουν πολύ!

Read More

And More