Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Πρώτη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι νέοι, όμορφοι και απόλυτα ταιριαστοί! Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Δημήτρη Ταταράκη, οι οποίοι αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Η σέξι τραγουδίστρια και το γοητευτικό μοντέλο με διεθνές συνεργασίες στο ενεργητικό του γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα, σε μια κρουαζιέρα που είχαν πάει στη Βενετία και από τότε ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του δημόσια εμφάνιση!

Ο Δημήτρης Ταταράκης ήταν καλεσμένος στον γάμο της καλής του φίλης, Βαλέριας Κοβαλένκο και δεν θα μπορούσε να μη συνοδευτεί από την αγαπημένη του! Η 24χρονη καλλονή ενώθηκε χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της Κανέλλο Γαρμπή, σε μια παραμυθένια τελετή στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνας στον Κάλαμο της Αττικής. Η Βαλέρια Κοβαλένκο αποτελεί το απόλυτο it girl του ελληνικού Instagram και μετράει σχεδόν 170.000 followers! Η πανέμορφη influencer έκλεψε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο νυφικό της, δημιουργία της καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας Riki Dalal και παρά το τεράστιο άγχος που είχε, έζησε τον γάμο της όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει.

Δες φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή:

Αμέσως μετά το μυστήριο, το νεόνυμφο ζεύγος και οι καλεσμένοι πήγαν σε ένα υπέροχο κτήμα στην Βαρυμπόμπη, για την γαμήλια δεξίωση. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης κάθονταν στα πρώτα τραπέζια, κοντά στο ζευγάρι, και δεν άφησε στιγμή ο ένας τον άλλον! Οι δυο τους πειραζόντουσαν τρυφερά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και έβγαζαν Stories για τα social media. Όσο η βραδιά περνούσε, η δημοφιλής τραγουδίστρια σηκώθηκε και πήγε στη σκηνή για να χορέψει!

Οι δυο τους μπορεί να είναι μόλις ένα μήνα μαζί, ωστόσο δεν κρύβουν τη σχέση τους και ζουν τον έρωτά τους όπως ακριβώς εκείνοι θέλουν!

Read More

And More