Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι; Όλη η αλήθεια

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν το διάσημο ζευγάρι χώρισε ή απλά περνάει μια κρίση στη σχέση του. Σίγουρα όμως υπήρξαν κάποια σύννεφα στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Δημήτρη Ταταράκη. Η σέξι τραγουδίστρια και το εντυπωσιακό  μοντέλο δεν πέρασαν μαζί τα γενέθλια της Ελευθερίας που τα γιόρτασε χθες κάτι που πυροδότησε τις φήμες και τα δημοσιεύματα, ότι το ζευγάρι χώρισε! Ωστόσο με δήλωσή του στο TLIFE ο Δημήτρης αποκάλυψε πως χθες της έστειλε λουλούδια και πως το απόγευμα θα πάει σπίτι της! Διάβασε όσα δήλωσε εδώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ελευθερία και ο Δημήτρης πέρασαν μαζί τις ημέρες της καραντίνας αλλά πριν δυο τρεις μέρες ένα καυγάς δημιούργησε ένα ρήγμα στη σχέση τους. Το μοντέλο έφυγε από το σπίτι της Ελευθερίας και πήγε στο πατρικό του να δει τους γονείς και τους φίλους του αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πήρε τα πράγματά του κάτι που σημαίνει πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην παρεξήγηση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν τελείωσε ανάμεσά τους και ο χρόνος θα δείξει τι πρόκειται να συμβεί!

Να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2ο19 σε μια κρουαζιέρα στη Βενετία και από τότε ξεκίνησε η ιστορία του έρωτά τους!

Read More

And More