Ελευθερία Ελευθερίου: Η δημόσια εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα της [pic]

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά από μια μικρή παύση που έκανε στην καριέρα της, επέστρεψε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και πλέον είναι σε θέση να απολαμβάνει την καλή πορεία των επαγγελματικών της. Παράλληλα με την επαγγελματική επιτυχία, η γνωστή τραγουδίστρια βιώνει και την προσωπική, καθώς εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Ταταράκη, γεγονός που την έχει ανανεώσει πλήρως!

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Όπως η ίδια έγραψε λοιπόν, την τελευταία εβδομάδα έχει ένα θέμα με το δέρμα της, εξαιτίας του οποίου έχει γεμίσει σπυράκια. Μπορεί να μην πρόκειται για κάποια αλλεργία, αλλά για ψυχολογική πίεση, όμως η σέξι τραγουδίστρια θα κάνει ότι περνάει από χέρι της για να φροντίσει τον εαυτό της.

Διάβασε όλα όσα έγραψε:

“Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα κάπως έτσι… ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γιαυτο και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό – είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα.

(Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου! Αυτά από μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου διανύει μια δύσκολη εβδομάδα, όμως σύντομα όλο αυτό θα αποτελεί παρελθόν!

Read More

And More