Ελευθερία Ελευθερίου: Η εκρηκτική εμφάνισή της στην πίστα – Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της [pics]

Tο βράδυ του Σαββάτου, ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα στη νυχτερινή Αθήνα μετά το lockdown και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής επέστρεψε στο ΥΤΟΝ και παρουσίασε τις επιτυχίες του κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό, επαναφέροντας το wow factor στην αθηναϊκή νύχτα, από το Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, για περιορισμένες και άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, με αποστάσεις στις ουρές για την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο, με τη χρήση αντισηπτικών και με ανοιχτή οροφή, το νυχτερινό κέντρο άνοιξε τις πόρτες του και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη εμφανίζεται -εκτός από τον Νίκηφόρο, τον Βαγγέλη Κακουριώτη και αρκετούς νέους καλλιτέχνες- η εκρηκτική Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ανέβηκε στο stage υπερπαραγωγή του YTON και έκλεψε τις εντυπώσεις με την sexy εμφάνισή της και την καθηλωτική σκηνική παρουσία της.

H pop performer μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα -και όχι άδικα- χάρη στα “καυτά” λικνίσματά της και τις στιλιστικές τις επιλογές, που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο και σμιλεμένο κορμί που έχει “χτίσει” με εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή.Ε

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More