Ελευθερία Ελευθερίου: Παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ταταράκη και μιλάει για τη σχέση τους!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ζει την καλύτερή της φάση. Ετοιμάζει καινούργια πράγματα στα επαγγελματικά της, ενώ εδώ και έναν μήνα είναι ερωτευμένη με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη. Η σέξι τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τη Νίκη Κώτσου για την σχέση της με τον “Άδωνη” της μόδας, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στην Καλιφόρνια.

“Με τον άνθρωπό μου συναντηθήκαμε τυχαία σε κοινή παρέα. Είμαστε στην πολύ αρχή της σχέσης μας. Δεν βιάζομαι να κάνω πράγματα. Φτάνει που είμαι καλά. Δεν χρειάζεται να το αναλύω. Αν είσαι καλά, δεν χρειάζεται να το ψάχνεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή μου και είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μόλις ένα μήνα μαζί. Ήταν πολύ απρόσμενο. Είναι πολύ σημαντικό αυτός που έχεις δίπλα σου να σε επηρεάζει θετικά. Για εμένα δεν είναι μόνο σύντροφος, θα μπορούσε άνετα να είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Έχουμε μια πολύ cool σχέση”.

Όσο για το αν σκέφτεται να δημιουργήσει δική της οικογένεια σύντομα, η ίδια επεσήμανε: “Το καμπανάκι της μητρότητας δεν έχει χτυπήσει ακόμα. Νιώθω πιο παιδί από ποτέ και το κεφάλαιο “οικογένεια” μοιάζει πολύ μακρινό σενάριο για εμένα. Έχω πράγματα να κάνω στη ζωή μου”.

Read More

And More