Ελευθερία και Γιώτα Παντελιδάκη: Backstage φωτογραφίες λίγο πριν βγουν στην Τατιάνα!

Αν τις δεις στο δρόμο σίγουρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα ποια είναι η Ελευθερία και ποια η Γιώτα Παντελιδάκη. Οι δύο αδερφές μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και μάλιστα πολλές φορές μπερδεύονται και οι δικοί τους άνθρωποι. Αυτό κι άλλα πολλά εκμυστηρεύτηκαν σήμερα στην Τατιάνα τα δύο όμορφα κορίτσια.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό του Μίλα και το TLIFE τις “τσάκωσε” λίγο πριν βγουν στον αέρα της εκπομπής. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η ασορτί εμφάνισή τους που, όπως εξήγησαν, τους συμβαίνει συχνά να κάνουν παρόμοιες επιλογές. Στο μόνο που δεν έχουν τα ίδια γούστα είναι οι άντρες!

Η Ελευθερία λοιπόν φόρεσε μπλούζα Wildfox,φούστα Lila Nova for Underground, παπούτσια Jeffrey Campbell, κολιέ Evadeena ενώ η Γιώτα μπλούζα Ourania Kay,φούστα Lila Nova for Underground και παπούτσια Jessica Simpson. Και οι δυο συμπλήρωσαν την εμφάνισή τους με βραχιόλια Glambition Jewels! Φυσικά, το styling τους επιμελήθηκαν οι αγαπημένοι μας Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

Ανάμεσα σε άλλα οι δίδυμες αδερφούλες μίλησαν για το ισχυρό δέσιμο που έχουν μεταξύ τους αλλά και για την επαγγελματική τους συνεργασία στην σχολή χορού. Η Ελευθεριά και η Γιώτα είναι επαγγελματίες χορεύτριες και δημιούργησαν αυτή τη σχολή στην Ελευσίνα η οποία είναι η μεγάλη τους αγάπη.

Δες backstage φωτογραφίες!
/

/

/

/

Read More

And More