Site icon TLIFE

Ελευθερία Παντελιδάκη – Γιώργος Γιαννιάς: Ανυπομονούν για τον ερχομό του μωρού τους!

14 χρόνια σχέσης, ένας παραμυθένιος γάμος και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού. Η Ελεθερία Παντελιδάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι και να παραμένουν, παρά τα πολλά χρόνια που είναι μαζί, πολύ ερωτευμένοι! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις πρόσφατες εξόδους με το όμορφο μοντέλο και δασκάλα χορού να διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ελευθερία διασκέδασε με τον σύζυγό της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Πάολα και την Τάμτα. Μαζί τους ήταν και η κουμπάρα τους, Τζένη Τζιβεριώτη.


Το Κέντρο Αθηνών άλλωστε είναι ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζένης, Γιάννη Τσακουμάκου και δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να βρίσκεται εκεί. Αυτή τη φορά η #Stardome βραδιά τους ήταν ιδιαίτερη αφού η κολλητή της φίλη είναι έγκυος και είχαν πολλούς λόγους να το γιορτάσουν.


Το TLIFE συνάντησε την παρέα να διασκεδάζει στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού με τον ερωτευμένο ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία και την Ελευθερία να είναι στα καλύτερά της! Φυσικά, η φουσκωμένη κοιλιά της είναι πλέον ευδιάκριτη.

Η Ελευθερία μετην δίδυμη αδερφή της, Γιώτα

© 2024 tlife.gr